Gelpolish 

Een mooie kleur op je nagels doet wonderen. Het ziet er niet alleen verzorgd uit, ook kun je met glitters, folies of een leuk steentje eenvoudig een heel eigen uitstraling creëren. Gelpolish geeft een mooie glans en blijft twee tot drie weken zitten. 

NextGel 

Stevige en langere nagels met NextGel: de schakel tussen acryl en gel. 
Na drie tot maximaal vier weken werken we de nagels bij. Dat betekent dat de bovenste laag wordt verwijderd en de gelnagels worden opgevuld, bijgewerkt en natuurlijk worden voorzien van een nieuwe kleur! 

Stoppen met nagelbijten 

Een gewoonte die moeilijk is om af te leren: nagelbijten! Ik kan je hiermee helpen. We beginnen met de verzorging van je - beschadigde - nagels. 
Afleren van bijten, goede verzorging en het stimuleren van de groei vormen de oplossing. 
Heb je eenmaal wat lengte gecreëerd? Dan wordt het tijd voor een beloning: een prachtige gelpolish. Heb je eenmaal mooie nagels?  Dan wil je niet meer terug! 

IBX 

Een uniek product is zonder meer IBX. Met dit systeem kunnen beschadigingen in de nagel worden hersteld. Daarnaast wordt de nagel versterkt en kwetsbare nagels beschermd. Een prachtige oplossing bij slappe en broze nagels! 
IBX wordt - zeker bij beschadigde nagels - in kuurvorm toegepast. Wanneer de nagel voldoende hersteld is, is dit product prima te gebruiken in combinatie met gelpolish.